Intiem en landelijk

Kleinschalig karakter met laagbouw

De woonboerderijen komen in een intieme en landelijke buurtschap met een eigen identiteit. De vier kavels zijn gegroepeerd rond een kindvriendelijk plein waarvan de inrichting passend zal zijn bij de bestaande omgeving en het karakter van de woonboerderijen. Het accent van de woonomgeving ligt op laagbouw, mede ook door de ligging nabij de molens. De woonboerderijen zelf hebben ook een kleinschalige, dorpsachtige sfeer.

 

 

De onder architectuur ontworpen woonboerderijen hebben een stoere en elegante vormgeving die past binnen het omliggende landschap. Er is bij het ontwerp gekozen voor heldere hoofdvormen, duurzaamheid en traditionele bouwmaterialen. Kenmerkend hierbij zijn de metselwerkgevels met houten kozijnen en het zadeldak, met keramische dakpannen of rietgedekt.

Er is bijzondere aandacht besteed aan de verschijningsvorm en details die de te realiseren woningen tot iets unieks maken. Zo beschikken de woonboerderijen o.a. over een brede representatieve voorgevel, raamkozijnen met roedeverdeling, deels siermetselwerk, een ruime dak-overstek, geprofileerde daklijsten en fraai gedetailleerde dakkapellen. Het geheel krijgt een -authentieke uitstraling en de sfeer van vroeger doch met het comfort van nu.

 

Copyright © 2012 - AMBOG Groep B.V. | Dislaimer | Concept en realisatie: CieremansVanReijn