Landelijk en vrij wonen tussen stad en groen

Is dit uw droom?


 

Vrij en landelijk wonen met uitzicht op een typisch Hollands polderlandschap met water, molens, gras en grazende koeien. In een ruime en luxe vrijstaande woonboerderij waar u uw eigen woonwensen in vormgeving en afwerking kunt doorvoeren. Is dat uw droom? Dan kunnen wij u helpen deze te realiseren dankzij het hoogwaardige unieke project 'De Molenviergang'.

 

In het polderlandschap grenzend aan het groene hart zijn vier ruime ­kavels beschikbaar voor het realiseren van comfortabele woonboerderijen. ­Bovendien combineert de Molenviergang het beste van twee werelden. U heeft niet alleen de weilanden van het groene hart direct voor de deur, maar ook alle denkbare voorzieningen van Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen, Den Haag en Leiden op een steenworp afstand. Ideaal dus als u centraal wilt wonen, maar wel in een omgeving die u rust, ruimte en uitzicht op het Hollandse landschap brengt.

Op deze website geven wij u graag meer informatie over de historie van deze locatie en de bijzondere naamgeving van het project. Ook gaan we in op de landelijke en stadse voorzieningen. Uiteraard beschrijven we ook de kavels, de woningen en de uitbreidings­mogelijkheden en kunt u tekeningen zien. Als koper kunt u immers ook zelf uw woning laten bouwen en/of inspraak hebben in de vormgeving en afwerking.

Wij wensen u veel inspiratie en woonplezier toe.

Copyright © 2012 - AMBOG Groep B.V. | Dislaimer | Concept en realisatie: CieremansVanReijn