uitbreidingsopties

U kunt de woning dankzij de vergunningsvrije aanbouwmogelijkheden (Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht, WABO) bijvoorbeeld op de begane grond vergroten met een serre en/of overkapping. U kunt bijvoorbeeld de keuken vergroten door een aanbouw, zodat u een woonkeuken met uitzicht op de landerijen realiseert. Of misschien wilt u juist op de begane grond ook een additionele slaapkamer met badkamer? Op de verdieping is eveneens alle flexibiliteit. Kiest u voor minder, maar nog grotere kamers? Of juist voor een zeer grote badkamer met whirlpool en sauna? De keuze is aan u!

De tekeningen zoals deze nu op de tafel bij de architect liggen kenmerken zich door hun onderlinge verscheidenheid in dakmateriaal (riet of pannen) en gevels. Overeenkomstig zijn de vele ramen, de dakkapellen en de a uitstraling. Afhankelijk van de staat van ontwikkeling heeft u de mogelijkheid voor inspraak in indeling en afwerkingstaat. Neem daarom zo snel mogelijk contact op voor meer informatie. De oplevering gaat in nader overleg.

 

Uitbreidingsopties

Uitbreiding met erker aan de achterzijde van circa 2,5 meter. Uitbreiding met erker aan de achterzijde van circa 2,5 meter in combinatie met een veranda.

 

Uitbreidingsopties

Uitbreiding woonkamer met circa 2,5 meter. Uitbreiding woonkamer met circa 2,5 meter in combinatie met erker aan de achterzijde van circa 2,5 meter.

 

De uitbreidingsopties gelden voor zowel woningtypen A, B als C. De getoonde plattegronden zijn niet op schaal weergegeven.

 

Inspraak in vormgeving
en architectuur

Buiten de optie tot koop van een woonboerderij zoals aangegeven op deze website kan de bouw ook in eigen beheer geschieden middels koop van een kavel met bouwplan. Men heeft dan een eigen keuze in aannemer en is maatwerk naar uw wensen nog beter te realiseren. De bestemming en bouwvergunning zijn reeds aanwezig, zodat u direct aan de slag kunt met de realisatie van uw droomhuis.

Uw woon- en leefwensen gerealiseerd!

 


Naast de uitbreidingsopties als genoemd op deze pagina, bestaat tevens de mogelijkheid een bijgebouw in de vorm van een garage of berging te realiseren. Door de riante oppervlakte van de kavels en de vrijstaande situering van de woningen spreekt het voor zich dat u aan vier zijden tuin hebt met vrij uitzicht op het polderlandschap en molens, die u naar wens kunt (laten) inrichten met vijvers, speelgelegenheid en/of een ruim terras. Ook mag u dieren, zoals hobbypaarden, op eigen grond houden.

Copyright © 2012 - AMBOG Groep B.V. | Dislaimer | Concept en realisatie: CieremansVanReijn