Woningtype B

De royale woonboerderijen bestaan standaard uit een kelder, begane grond en eerste verdieping en zijn circa 200 m² (GO) groot, zijnde circa 242 m² (BVO). Deze oppervlakte staat overigens net zo min vast als de indeling. Als koper heeft u namelijk de mogelijkheid uw woning aan te laten passen aan uw eigen woonwensen t.a.v. indeling, afwerking en uitbreidingsmogelijkheden middels aanbouwmogelijkheden.

 

Indelingssuggestie kelder en begane grond type B

Kelderruimte
De woningen beschikken over een ruime kelder. Deze kan gebruikt worden als extra bergruimte, voor de opslag van uw wijn, het plaatsen van technische installaties en wasmachine/droger. Tevens is het technisch mogelijk de kelder te vergroten of de gehele woning te onderkelderen.
Indeling begane grond
Via de entree komt u in de royale hal die toegang geeft tot alle vertrekken op de begane grond en welke is voorzien van garderobe en toilet. De woonkamer met open keuken is zeer ruim (oppervlakte circa 60 m²) en gesitueerd op het zuiden met uitzicht op het omliggende landschap, welke optioneel is uit te breiden middels aanbouw van een serre. Via de openslaande deuren heeft men toegang tot de terrassen, al dan niet deels voorzien van een overkapping en openhaard. Tevens beschikt de woning op de begane grond over een aparte studeer-/eetkamer (oppervlakte circa 15 m²), een bijkeuken (vroegere 'klompenhok') en het trappenhuis welke toegang geeft tot de kelder en de verdieping.

 

Indelingssuggestie verdieping type B

Verdieping
Vanaf de ruime overloop op de verdieping heeft men toegang tot drie of vier royale slaapkamers welke zijn voorzien van grote dakkapellen met riant uitzicht op het omliggende landschap. Tevens beschikt de verdieping over twee badkamers met toilet en douche, waarvan één met dubbele wastafel en ligbad. U kunt deze indeling echter naar wens laten aanpassen.
Variant
Voor de indeling van de verdieping is er per woningtype een variant. De weergegeven plattegronden geven u een indruk van de mogelijkheden. Hier is gekozen voor drie slaapkamers met twee afzonderlijke badkamers.

 

De getoonde plattegronden geven slechts een weergave van de diverse mogelijkheden en zijn niet op schaal weergegeven.

 

Gevelaanzichten type B:

Copyright © 2012 - AMBOG Groep B.V. | Dislaimer | Concept en realisatie: CieremansVanReijn